WRC: Mads Ostberg es queda sense Ral·li d’Austràlia després del títol de Tänak

Mads Ostberg i Torstein Eriksen no estaran presents al Ral·li d’Austràlia, última prova del Campionat Mundial de Ral·lis en la qual estaven inscrits amb una tercera unitat del Citroën C3 WRC. Atès que la seva presència depenia dels resultats de Sébastien Ogier de cara al títol de pilots, després del resultat del francès al RallyRACC dies enrere la dupla noruega no competirà a la última proba de la temporada com ha assegurat Ostberg a través de les seves xarxes socials.


El que va ser pilot oficial de Citroën entre 2014 i 2015 així com en la segona meitat de 2017 s’ha vist fora de la primera línia de foc aquest any, competint en la categoria WRC2 Pro alhora que desenvolupava el Citroën C3 R5 treballant amb la marca dels dos xebrons. El treball del noruec al llarg de l’any ha donat com a resultat un cotxe més competitiu amb canvis aerodinàmics i al pont del darrere que millora el seu comportament tant en asfalt com en terra.


Ostberg sap el que és pujar al podi d’aquest ral·li ja que va aconseguir acabar a 2018 en tercera posició amb el C3 WRC. El seu segon millor resultat és el cinquè lloc que va aconseguir en 2013 en la seva primera participació a la prova oceànica, llavors al volant d’un dels Ford Fiesta RS WRC de M-Sport.


Ara bé, el problema amb la direcció assistida en el Citroën d’Ogier només començar el RallyRACC el va deixar sense opcions de poder lluitar el títol enfront del ja campió mundial Ott Tänak. Això va suposar que ja durant el cap de setmana Ostberg sabes que les seves opcions a córrer a Austràlia es reduïen, la qual cosa es reflectia en les seves declaracions després de cada tram. Ara es confirma la notícia, descartant la que hauria estat una de les incògnites per aquesta última prova del calendari del Mundial de Ral·lis 2019.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments