WRC: Mäkinen li obre la porta a Takamoto Katsuta per al 2020

Tommi Mäkinen ha realitzat unes declaracions a la pàgina web oficial del WRC en les quals estudia la possibilitat de donar-li un programa complet a Takamoto Katsuta per a la temporada 2020 en un dels seus Toyota Yaris WRC. El pilot nipó va disputar aquest any Alemanya i Catalunya amb el World Rally Car així com diverses proves nacionals.


Aquesta temporada Katsuta ha continuat amb el seu desenvolupament amb un programa complet dins de la categoria WRC2 amb un Ford Fiesta R5 alineat per Tommi Mäkinen Racing, a més dels ral·lis que ha disputat amb el Yaris WRC. Per tant ja té coneixement previ de gairebé tots els ral·lis del calendari.


«Encara no hi ha res confirmat. Estem negociant en aquests moments, no hi ha decisió final des del Japó encara. Potser faci tots els ral·lis europeus més Japó i fins i tot pensem en el campionat sencer «

Sobre el problema de transmissió que va tenir Katsuta al RallyRACC, Mäkinen també va dedicar unes paraules:

«Va ser un problema estrany. El va provocar una peça nova. Pensem que és qüestió d’uns materials de la caixa de canvis. Això va arruinar el seu dia. Per la tarda va ser difícil ja que va haver de muntar la caixa de canvis de marxes llargues més adequada per a la terra. Però estic content amb el seu progrés.  Va ser clarament més ràpid que a Alemanya i va fer bons temps en terra . Ara necessita millorar les seves notes. Podem veure a la telemetria en alguns llocs que frena més del compte però en  ho està fent bé. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments