CERA: Ares i Pernía ho donaran tot a La Nucia per seguir somiant amb el títol

Ja només queden dues proves per disputar-se al Campionat d’Espanya de Ral·lis. La penúltima serà el Ral·li La Nucia, aquest cap de setmana, en què els pilots dels Hyundai i20 R5 es jugaran bona part de les seves opcions al títol. Iván Ares i David Vázquez marxen segons en la classificació i volen guanyar a qualsevol preu per reprendre el liderat. Surhayen Pernía i Alba Sánchez arriben a Alacant amb el bon gust de boca després de la seva recent victòria a Cantàbria.

Després del llarg periple pel nord d’Espanya, primer a Galícia, després a Astúries i finalment a Cantàbria, el Campionat d’Espanya canvia d’escenari i arriba a la penúltima cita de l’any a Alacant. Una prova en la qual es pot produir un canvi en la lluita que mantenen pel títol Ares i Pernía davant de Pepe López.

Ares vol guanyar a La Nucia, i ha ficat tota la carn a la graella:

«Hem fet un test a Alacant el dilluns, i tot ha anat molt bé. Estic molt content perquè no volem deixar res a l’atzar i arribar el millor preparats possible. Serà un ral·li decisiu, en el que serà molt important guanyar. Si vam guanyar les dues proves que falten podem ser campions, i és el que intentarem, guanyar a La Nucia i a Madrid. Aquí caldrà veure el que fa Miguel Fuster, que no sabem quin ritme tindrà, però sempre és molt ràpid a seva casa. És un ral·li que m’agrada, en el qual l’any passat vam estar bé en els trams del matí, però una mica pitjor en els de la tarda.»

Després del seu triomf a Santander Pernía arriba a la penúltima cita de l’any amb la moral al màxim.

«La victòria a Cantàbria va suposar una important injecció de moral, i ara volem seguir en la mateixa línia. Em fa molta il·lusió arribar a la penúltima prova de l’any lluitant pel campionat, i això em dóna encara més ganes de fer-ho bé. La lluita està molt interessant, i el que falli quedarà fora. La Nucia no és un ral·li que conegui molt, ja que només he corregut dues vegades, però m’agrada el tipus de carreteres. l’any passat vam estar a prop dels de davant».

El Ral·li de La Nucia, desena cita del Campionat d’Espanya, es disputa en dues etapes divendres i dissabte, amb un quilometratge total de 519,9 quilòmetres i 11 trams que fan 152,5 quilòmetres cronometrats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments