Hyundai Motorsport: dos i20 R5 en 18 mesos

Hyundai Motorsport es prepara per presentar dos nous i 20 R5 en els propers 18 mesos i el director de l’equip, Andrea Adamo, planteja tenir un equip oficial al WRC2 a 2020, però vol fer-ho de debò: “M’encantaria. Tinc un pressupost intern, però vull fer-ho de la manera correcta. Necessitaré una mica d’ajuda per part dels clients perquè no tinc el pressupost íntegre, però vull fer-ho de la manera correcta.»

Craig Breen ha estat provant el nou cotxe que es troba en evolució, ja que s’estrenarà al proper Rallye Monte-Carlo al gener. Poc després, comença el treball al nou i 20 R5 que es basarà en el nou cotxe dels coreans, que està programat per a mitjan 2021: “Des del juliol hem iniciat un procés de desenvolupament, hem aportat encara més energia al projecte. Quan vaig començar, érem tres persones, ara ho porten 70. Estem treballant en amortidors, suspensions i motor i l’objectiu és homologar els nous components l’1 de gener per mantenir el cotxe actual en funcionament en un nivell més competitiu possible. Hem de mostrar als nostres clients que no anem a llençar la tovallola. Estem treballant molt, molt dur per posar el nou R5 a dalt de tot i ho fem per mantenir els nostres clients. ”, va dir Andrea Adamo, conscient que Hyundai no té el millor mercat de vehícles R5.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments