ERC: Ingram, un campió sense, casi, pressupost

El Campionat d’Europa de Ral·lis va tenir aquest cap de setmana el seu últim assalt a Hongria, en un ral·li on les complicades condicions meteorològiques van posar contra les cordes als equips i fins i tot a la mateixa organització, havent de modificar el recorregut programat del ral·li per salvar les extremes condicions en què es trobaven els trams.

La batalla a tres bandes, aviat es va quedar reduïda a només dos, amb un Lukyanuk que va intentar en tot moment guanyar la partida al britànic per revalidar la seva corona continental. Tots dos patien múltiples problemes durant la cursa, amb punxades que els van portar a situacions límit en diverses ocasions. Per això, Hongria serà un ral·li difícil d’oblidar per als aficionats d’aquest esport.

Finalment, Ingram i Whittock aconseguien una més que meritòria quarta plaça final, que era suficient per sumar la seva gran corona internacional. Després que setmanes enrere s’haguessin escapat altres objectius, més petits, la dupla britànica es llançava amb tot a pel títol del FIA ERC. Un objectiu que ni tant sols va ser plantejat a principi de temporada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments