HISTÒRIC: El V Rally Costa Daurada Legend es consolida i ofereix un gran espectacle

La cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend ha estat de nou un gran èxit en tots els aspectes, consolidant-se tan a nivell nacional com internacional sent en un punt de trobada per als amants dels cotxes clàssics. Després d’una jornada de divendres amb dues passades pels trams de la Mussara i Farena amb un ambient gèlid com la de les grans ocasions. Els trams de dissabte eren Colldejou, la Teixeta, el Molar, Montsant i Priorat, uns trams de primer nivell mundial on no fa gaire anys hi passaven els millors pilots, cotxes i equips del WRC.

Guanyadors

En la categoria Velocitat es van endur la victoria Víctor Ribot i Jordi Ros amb el seu Renault 5 GT Turbo, quedant per davant de David Espasa i Joan Codinachs (Peugeot 205 GTI) i Ignasi Contijoch i Xavier Mitjavila (BMW 323i E21). En Regularitat Super Sport, els vencedors van ser Joaquim Gummà i Joaquim Turón (BMW 323) per davant de Joan Miquel Sánchez i Joan Font (BMW 325i E30) i Joan Galtés i Jordi Galtés (BMW 325i E30).

Pel que fa a la categoria Regularitat Sport, Toni Verdaguer i Maria Jesús Mora (Porsche 944) van vencer, seguits de Juan Pedro Garcia i Sergi Giralt (Autobianchi A111 Abarth) i Narcís Marcó i Gerard Ferrer (Lancia Delta HF Integrale). El punt final de la prova va ser la Plaça Llibertat de Reus on els espectadors van poder gaudir de tots els cotxes, autèntic garatge vintage de primer nivell.

El final del ral·li va comptar amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, també el regidor d’Esports, Josep Cuerba, que van ser els encarregats de donar els trofeus a tots els finalistes millors classificats. També hi va haver el premi especial Ciutat de Reus, que es va otorgar als guanyadors absoluts del tram de la Mussara. La victòria en RS va ser per Juan Pedro García i Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth); en RSS es van endur el guardó Xavier Domingo i Antoni Moragas (BMW M3 E30), mentre que en Velocitat va ser per Víctor Ribot i Jordi Ros (Renault 5 GT Turbo).

Categoria de Velocitat

Víctor Ribot i Jordi Ros (Renault 5 GT Turbo)

2n David Espasa-Joan Codinachs (Peugeot 205 GTI)

3r Ignasi Contijoch-Xavier Mitjavila (BMW 323i E21)

Categoria Regularitat Super Sport

Joaquim Gummà i Joaquim Turón (BMW 323)

Joan Miquel Sánchez-Joan Font (BMW 325i E30)

Joan Galtés-Jordi Galtés (BMW 325i E30)

Categoria Regularitat Sport

Toni Verdaguer i Maria Jesús Mora (Prosche 944)

Juan Pedro García- Sergi Giralt (Autobianchi A111 Abarth)

Narcís Marcó-Gerard Ferrer (Lancia Delta HF Integrale)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments