WRC: El Ral·li d’Austràlia 2019 cancel·lat

El Kennards Hire Ral·li d’Austràlia (14 – 17 de novembre) ha estat cancel·lat després que els greus incendis forestals afectessin gran part del nord de Nova Gal·les del Sud, prop de Coffs Harbour, seu de la prova.

Els organitzadors van anunciar la cancel·lació aquest dimarts a la tarda (hora australiana) després de consultar amb el Govern de l’Estat, la FIA, els serveis d’emergència i la comunitat local.

Nova Gal·les del Sud està experimentant els seus pitjors incendis, el que ha donat lloc a la declaració d’un estat d’emergència, una prohibició total pels incendis i les condicions en algunes regions classificades com a «catastròfiques».

El president de la prova, Andrew Papadopoulos, va dir que la cancel·lació era l’única opció disponible, considerant la necessitat d’atendre a més d’1.000 persones involucrades com a oficials i competidors i en altres rols.

«Considerant els millors interessos i la seguretat de tots els involucrats en el ral·li i, per descomptat, de la comunitat en general, no és apropiat celebrar el ral·li», va dir.

«Els nostres pensaments estan amb la comunitat de Nova Gal·les de Sud, especialment amb les persones que han perdut als seus éssers estimats, els seus mitjans de subsistència i les seves llars com a resultat dels incendis al nord de Nova Gal·les del Sud, i agraïm a la comunitat del ral·li pel seu suport i comprensió «.

Els organitzadors havien preparat una ruta revisada que cobria un itinerari reduït d’uns 90 km.

També s’ha cancel·lat la brillant Nit de Gala de fi de temporada de l’WRC de dilluns a la nit al Museu Marítim Nacional d’Austràlia, al pintoresc Darling Harbour de Sydney.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments