WRC: Pierre-Louis Loubet – Vincent Landais campions del WRC2

Encara falta de confirmació oficial per part de la FIA, però l’equip format per Pierre-Louis Loubet – Vincent Landais ja és nou campió de la categoria WRC2  després de confirmar-se la cancel·lació del Ral·li d’Austràlia a causa dels incendis forestals, que han portat a l’estat d’emergència de país. El jove francès assegura així un títol que es jugava amb el mexicà Benito Guerra, qui va arribar a Austràlia disposat a lluitar amb Dani Cué com a copilot.


Pierre-Louis ha afrontat aquest any la seva cinquena temporada dins el WRC i la quarta en WRC2, sent ja una pilot ben conegut. Sempre al costat de Landais ha tingut una temporada molt atrafegada, competint molts caps de setmana ja fos en un Skoda Fabia R5 (passant a partir de Finlàndia a la versió EVO) o en esdeveniments de cotxes clàssics.


Les seves dues victòries a Portugal i Sardenya, així com en el seu segon lloc a Gal·les – de fet el seu pitjor resultat va venir a la seva prova de casa amb el desè lloc a Còrsega, van ser la clau de l’èxit. . A Austràlia s’hagués enfrontat a Guerra i a Gaurav Gill, ja que els altres dos inscrits, Marquito Bulacia i Fabio Andolfi, ja havien decidit no participar en l’esdeveniment.

Loubet es queda amb els 91 punts enfront dels 88 de Kajetan Kajetanowicz, els 75 de Guerra i els 73 de Nikolai Gryazin, els millors classificats en un elenc de pilots privats de gran nivell. L’any que ve l’actual WRC2 passarà a ser WRC3 (retornant així la denominació que havia desaparegut la passada temporada) mentre que WRC2 Pro passarà a ser WRC2 amb petits ajustos en el reglament per a alguns equips privats puguin demostrar el seu nivell i complir amb els criteris de la FIA.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments