Peugeot presenta el successor del 208 R2: el Peugeot 208 Rally4

Després 450 les unitats venudes del 208 R2, aquí arriba el seu successor, el 208 Rally4.

Després d’un intens programa de desenvolupament, durant el qual es va provar i aprovar el nou 208 Rally 4 de la mà de pilots experimentats, en tot tipus de superfícies i en condicions extremes, Peugeot Sport posarà a disposició, a partir del segon trimestre de 2020, la nova màquina.

Aquest nou cotxe vol convertir-se en un digne hereu 208 R2 o el més eficaç entre els cotxes de dues rodes motrius i el cotxe de ral·li més popular de Peugeot Sport dels últims anys. Per a això, les especificacions donades als enginyers eren clares: produir un cotxe eficient i fiable que generi molt plaer de conduir. La vasta experiència dels tècnics i les nombroses sessions de desenvolupament realitzades sobre tot tipus de terreny i assegurant totes les condicions de vegades extremes, responen perfectament al projecte inicial.

Es tracta d’un vehicle totalment nou, segons el qual tècnics i enginyers de la marca han estat treballant activament. S’ha desenvolupat amb la base de la nova producció 208, el 208 RALLY 4 aprofita les evolucions tècniques i estètiques d’aquesta regeneració.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments