CATALÀ: Prèvia Rallye 2000 Viratges 2019

El Biela Club Manresa, vol preparar una 60a edició (la de 2020) espectacular i per això ja s’ha ficat mans a l’obra per fer l’edició d’aquest any de primer nivell. S’ha dissenyat un ral·li de més quilòmetres cronometrats, amb un total de 121, i que abarcarà més zones.

El Parc d’Assistència estarà, com en les últimes edicions a Artés, però altres poblacions com Cardona, tindran el seu protagonisme amb trams recuperats que fa anys que no es corren. De l’edició anterior només es repeteix el tram de Taurons (10,950 km). La resta Aleny (9,800 km), Hostalnou (12,000 km), la Font (6,600 km), Galera (10,600 km) i Puig-reig (10,550 km) no es van disputar en la passada edició.

Divendres, a 2/4 de 9 del vespre, es farà la sortida protocolaria a Manresa; la prova començarà el dissabte a les 8:30 del matí a Artés, i es tancarà a la mitja nit, amb l’entrega de premis a la discoteca SevenSeven.

El president del Biela Club Manresa, Tony Ramos, acompanyat d’una renovada junta, la directora de cursa, Anna Cazorla, Oriol Julià, de la comissió de ral·lis de la Federació Catalana d’Automobilisme, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú van presentar la prova el passat dimarts.

La llista d’inscrits, com sempre molt poblada per aquesta cita, amb molts pilots de casa amb ganes de fer un bon paper davant de la seva gent. Destacar la lluita que tindran els dos noms propis d’aquesta edició: Edu Pons amb l’Skoda Fabia R5 i l’Albert Orriols amb el Ford Fiesta WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments