DAKAR: Presentat el seu recorregut per a l’edició de 2020

El Dakar ha presentat el seu itinerari per a l’edició 2020 , la primera que se celebri a l’Aràbia Saudita després d’una dècada a Sud-amèrica i gairebé tres a l’Àfrica.

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 5 i 17 de gener, 12 dies de travessa en els quals es recorreran un total de 5.097 quilòmetres cronometrats i fins a 7.856 quilòmetres sumant els 2.759 d’enllaços.

En aquest Dakar no hi haurà una curta etapa pròleg com en altres edicions, començant amb una etapa de 319 quilòmetres entre Jeddah i A el-Wajh, passant després per les zones de NEOM i A el-Ula – on ja han competit fa unes setmanes enrere Fernando Alonso i Marc Coma, aconseguint la tercera posició amb la Toyota Hilux V8. Després d’això marxaran fins Ha’il i Riyadh, on descansaran dissabte 11 de gener. Com a curiositat dir que  aquesta mateixa localitat compta també amb el ePrix d’Aràbia Saudita, que obrirà en uns dies el campionat de Fórmula E.

A la segona meitat de l’itinerari , la caravana de motos, quads, cotxes, UTV i camions visitaran Wadi al-Dawasir en l’etapa més llarga amb 546 quilòmetres cronometrats, abans de completar una etapa bucle amb sortida i meta a la mateixa localitat el dilluns següent. La resta del recorregut els portarà fins Haradh, Shubaytah, Haradh i Qiddiyah, on acabarà aquesta edició de la prova de raids més famosa de tot el món.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments