CERT: Madrid torna a fer el ridícul amb la seva prova del Campionat d’Espanya

Si la setmana passada es corria l’última cita del CERA quasi íntegrament al circuit del Jarama, aquest cop amb el ral·li de terra que havia de ser l’última prova del campionat, no pot complir els quilometres mínims establerts per ser puntuable davant la negativa de molts municipis en rebre la prova.

El comunicat de l’organització:

El Comitè Organitzador del Rallye de Terra de Madrid, davant la negativa en les últimes hores per part de diversos ajuntaments pels quals discorre el II Rallye de Terra de Madrid, alguns d’ells havent emès un informe favorable previ des de fa diverses setmanes, i malgrat comptar l’organització del mateix amb l’informe favorable de la Direcció General d’Espectacles de la Comunitat de Madrid i totes les àrees implicades (Vies pecuàries, forestals, DGT, etc…), fa arribar les següents decisions:

  • Al no arribar al quilometratge mínim estipulat per la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, el ral·li no serà puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra.
  • Que la prova seguirà endavant, amb un quilometratge inferior, mantenint el seu puntuabilidad per a la Copa Kobe de Rallyes i el Campionat Madrileny de Terra.
  • Es manté el programa de reconeixements, verificacions, Shakedown, cerimònia de sortida i de lliurament de trofeus, el qual es publicarà mitjançant complement.

Des de l’Automòbil Club Madrid Sport s’han ofert als diversos ajuntaments tot tipus d’alternatives i solucions perquè el Ral·li de Terra de Madrid pugui discórrer amb total normalitat per tots i cadascun dels seus municipis.

Davant aquesta situació, s’informa a tots els equips inscrits que vulguin continuar acudint a la nostra prova que l’import de la inscripció es veurà reduït, quedant aquesta en 270€.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments