RAL·LIS: François Delecour estrenarà l’Alpine A110 RGT

L’Alpine A 110 Ral·li RGT ja té data d’estrena i serà, com no, a França, en el Ral·li du Touquet, cita inaugural del campionat d’asfalt 2020. Al volant hi serà un súper classe mundial, François Delecour, que ha firmat un acord amb Signatech i serà el distribuïdor de el nou cotxe que en unes setmanes rebrà l’homologació FIA.


Aquest Alpine A 110 Ral·li RGT es basa en la versió de circuits i Signatech ha estat l’encarregat de el desenvolupament tant del de ral·lis com del de circuits, sent una estructura que compta amb una dilatada trajectòria en la competició .

Delecour que compta un gran palmarès en els ral·lis, s’ha convertit en els últims anys en una expert en els RGT. Va estar present en la Copa de Ral·lis FIA RGT amb Porsche en la seva edició inaugural i també va pilotar un l’altre RGT, com és l’Abarth 124 Ral·li RGT.

L’equip té plans per fer córrer el Alpine el 2020 fins a en tres fronts diferents: la Copa d’ França de ral·lis, el campionat francés (sense especificar si faria només asfalt o també correria a terra) i la Copa FIA RGT a nivell mundial. Hi ha diversos pilots interessats en aquest cotxe així que esperem poder gaudir-lo a les carreteres de casa nostra també.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments