ERC: Kresta molt satisfet amb Mareš

El pilot txec Roman Kresta ha admès que el seu protegit Filip Mareš va superar les expectatives en guanyar el Campionat Júnior de la FIA ERC1.

Al volant d’un ŠKODA Fabia de Kresta Racing, Mareš va aconseguir el títol per a joves estrelles en cotxes R5, guanyant a Chris Ingram per 0,3s en l’última ronda, en l’últim tram, malgrat perdre’s les dues primeres rondes de la temporada.

«Aquest va ser un objectiu veritablement notable per a Filip i Jan [Hloušek, copilot]. Ni tan sols esperàvem un resultat així al principi de la temporada. Aquesta temporada hem tingut èxit en l’ERC, però ens hem centrat principalment en el nostre campionat local. Com Filip no va participar en els dos primers esdeveniments europeus, més tard ens van adonar de les opcions de tindre una campanya exitosa.

«Filip i Jan se les van arreglar per a aprofitar l’experiència de l’any passat. Van seguir el pla i se les van arreglar per a utilitzar tots els nostres consells al seu favor. Tant Filip com Chris van conduir molt bé i molt igualats, com ho demostra la diferència de temps final en l’arribada. Felicitats nois i agraeixo sincerament a tot l’equip i a tots els involucrats pel dur treball realitzat durant tota la temporada».

Abans d’embarcar-se en la seva prometedora carrera, Mareš, patrocinat pel Autoclub de la República Txeca, va ser un dels més grans seguidors de Kresta, el seu actual cap d’equip.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments