ERC: Hyundai ja té preparada la primera actualització del i20 R5

Hyundai Motorsport ha revelat una versió actualitzada del seu vehicle, el i20 R5, que estarà disponible a temps per a la temporada 2020 del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA.

Conforme a les normes del Rally2 de la FIA, el i20 R5 ’20 ve amb nous amortidors en configuració d’asfalt i grava, així com amb un motor turbocompressor de 1,6 litres més potent, que ara emet 290 CV.

Els clients actuals podran actualitzar els seus cotxes, mentre que les noves peces s’instal·laran de sèrie en tots els i20 R5 de nova construcció.

Andrew Johns, associat sènior de vendes de Hyundai Motorsport Customer Racing:

«El i20 R5 ’20 representa la major millora del cotxe des que va ser estrenat a finals de 2016. Els primers tests mostren un bon augment del rendiment, i els comentaris dels nostres pilots sobre el maneig i l’equilibri han estat molt positius. Continuarem ultimant les especificacions exactes de les noves peces, però ja estic segur que les actualitzacions faran del i20 R5 ’20 un competidor molt fort per als ral·lis nacionals i internacionals».

Els retrovisors exteriors redissenyats i el sostre amb un nou perfil ofereixen canvis visuals, amb la consegüent millora del flux d’aire cap al conductor i el copilot. La caixa del canvi i els frens també es beneficiaran de la millora dels conductes de refrigeració.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments