WRC: Ogier no vol un tracte preferent per part de Toyota

Tot i que Rovanpera és un debutant i que Evans només té una victòria en el WRC, Ogier no ha demanat a Toyota ser el número u o rebre un tracte preferencial sobre els seus nous companys d’equip.

«El meu enfocament al principi de la temporada no és pensar en com pot ajudar-me el meu company d’equip, el meu objectiu sempre és intentar centrar-me en mi i fer la feina per mi mateix, això és el més important.»

«I sobre la resta, mai he demanat al principi de la temporada tenir un estatus especial, tots mereixem la mateixa oportunitat a l’inici. Depenent del que passi al llarg de l’any, l’estratègia pot venir en la segona meitat. Però en la primera necessitem centrar-nos en nosaltres mateixos i aportar el millor a l’equip «.

Per la seva banda, Evans diu que seria un error assumir que serà l’escuder d’Ogier quan la nova temporada comenci a Montecarlo el mes que ve.

«Pel que fa a mi, vam començar la temporada en igualtat de condicions (quan van ser companys a Ford M-Sport). Veurem el que ens ofereix la segona meitat de la temporada, però sent sincer, només em centro en donar el millor de mi mateix.»

«Històricament, Toyota és un equip que ha donat als seus pilots un tracte d’igualtat i estic segur que aquest enfocament es mantindrà. Bàsicament, depèn de mi. Necessito concentrar-me en el que faig i no pensar en altres coses «.

» No penso en les possibilitats de guanyar aquest o aquell ral·li, no hi ha proves concretes i el mateix passa amb el campionat. El meu enfocament per al Montecarlo és anar i aprofitar l’oportunitat, i aquest és l’enfocament per a la resta de l’any «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments