WRC: Meeke no descarta res, ni el Dakar ni Toyota

El pilot de britànic, allotjat a Andorra, es va desplaçar en els últims dies a l’Aràbia Saudita, després que el seu amic Cyril Despres, cinc vegades guanyador del Dakar en motos i ara membre del projecte del Red Bull Off-Road Junior Team, el cridés . El francès li va proposar desplaçar-se fins Yeda per ser el seu copilot en el OT3 de Overdrive amb el qual competirà en la categoria SSV, sempre que l’aventurer Mike Horn no pogués tornar a temps de la seva expedició al Pol Nord.

Finalment, Horn va arribar dijous a la nit a la ciutat costanera saudita i serà qui s’assegui a la dreta de Despres. Però Meeke es va mostrar content de l’experiència que viurà aquests dies al país de l’Orient Mitjà, on estarà dins de l’equip de Red Bull fins a la jornada de descans (11 de gener).

«Sóc bon amic de Cyril i ara està involucrat en aquest equip Red Bull Junior Team de la categoria T3. Vaig tenir l’oportunitat de venir i fer-me una idea del que és el Dakar. Sempre ho vaig seguir per la televisió, recordo que Ari Vatanen ho va fer fa molts anys, Colin [McRae] i tots els que venien de el món dels ral·lis» .

«Sempre m’ha apassionat. He fet alguns esdeveniments de resistència amb la meva moto i ja vaig dir que quan el WRC s’acabés per a mi, potser els analitzés, així que ara vaig tenir l’oportunitat de venir a veure-ho «.

«És enorme, i només t’adones del veritable repte d’això quan véns a veure-ho. Estic segur que quan competeixes en ell, és encara més gran. És una cosa que m’encantaria explorar en el futur .

«No condueixo a canvi de res. No pas estaré 200 dies a l’any lluny de la meva família per res. Crec que Lappi mantindrà el sou de Citroën, per la qual cosa no necessitarà diners. Sent així … el WRC a temps complet crec que s’ha acabat per a mi «.

«Tinc 40 anys. En algun moment penses ‘M’hauria encantat continuar’, però com la situació es va donar així, és així. Encara estic parlant amb Toyota per a participar, potser, en alguns test. Veurem. Mantinc les meves opcions obertes. Certament, estic valorant altres coses que m’apassionen «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments