WRC: Dani Sordo: «Vull guanyar el Ral·li de Mèxic 2020»

Dani Sordo es mostra ambiciós i optimista de cara a la seva primera participació en la temporada WRC 2020.

Transcorreguts prop de cinc mesos des de la seva última presència al Mundial de Ral·lis (Catalunya 2019), el càntabre afronta el repte amb la intenció de segellar un gran resultat en una prova on ja va acabar segon al 2018.

«Vull guanyar a Mèxic i obtenir una altra victòria per a l’equip. La nostra posició de sortida el primer dia hauria de ser avantatjosa, encara que això per si sol no serà suficient».

Així les coses, aspira a sumar el seu tercer triomf en la categoria reina després d’Alemanya 2013 i Sardenya 2019, així com el seu podi número 46.

«Estic emocionat d’estar de tornada al Hyundai i20 WRC al Ral·li Mèxic, un esdeveniment que gaudeixo molt i en el qual sempre he tingut un bon rendiment. M’he mantingut prop de l’equip en els esdeveniments d’obertura de la temporada (va ser suplent d’última hora com ‘Ouvrier’ de Thierry Neuville a Montecarlo) i em sento en forma i preparat».

El càntabre ha recordat la transcendència de l’altitud en un esdeveniment que es disputa per sobre dels 2.000 metres, el que redueix la potència dels motors dels cotxes. Així mateix, les enormes pedres o roques que es trobarà el camí constituiran un altre dels grans riscos.

» L’altitud fa que sigui un esdeveniment difícil, per la qual cosa hem d’estar preparats fisicament i també cuidar el cotxe».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments