WRC – Ogier: «És complicat celebrar en aquestes condicions; no volia córrer»

Els francesos van aprofitar els problemes dels Hyundai de Sordo i Neuville a primera hora del divendres per liderar el ral·li i no van deixar anar el primer lloc fins que l’organització va decidir donar-lo per finalitzat el dissabte a la tarda.

La seva tercera victòria consecutiva a Mèxic és la cinquena en les últimes set edicions i ha igualat a Loeb com el que més vegades ha guanyat allà, amb sis triomfs. Una ratxa imparable que el col·loca líder del WRC 2020 després de tres cites disputades i davant l’aturada que s’acosta fins que la pandèmia del COVID – 19 es controli.

«Hauríem preferit celebrar la nostra primera victòria amb Toyota en un context diferent i celebrar-la realment, perquè avui sembla una victòria estranya. Jo no volia córrer, bàsicament. Em van convèncer de fer-ho i he fet la meva feina, però, per a mi, protegir la vida humana hauria de ser el primer. Espero que no haguem ocasionat cap dany als nostres amics mexicans «, va deixar clar el francès.

«Ha estat un bon cap de setmana. Vam tenir bones sensacions des del començament i vam aprofitar la nostra oportunitat de posar-nos al davant el divendres al matí. Dissabte vam tenir una millor posició de sortida i vam apretar des de l’inici per augmentar la diferència. Vull donar les gràcies a l’equip , han fet un treball fantàstic aquest cap de setmana. El cotxe ha estat impecable cada dia. És realment fiable i ràpid, i aquests són bons punts per al campionat «.

«Sincerament, crec que hi havia gent que va veure que no em sentia bé dijous. Cada dia canvia la situació global. Vaig tenir algunes noticies dimecres a la nit i no vaig dormir bé. Dijous vaig lluitar contra mi mateix per seguir aquí. No vaig fer la feina que havia de fer. Després em vaig dir a mi mateix ‘OK, fem el ral·li i fem-ho de veritat’. Em vaig sentir molt millor el divendres i el cotxe va estar perfecte des de llavors. Tenim una connexió especial amb aquest lloc».

Akido Toyoda, president de Toyota Gazoo Racing , va voler felicitar el sis vegades campió de món i enaltir el primer triomf de la marca japonesa en terres mexicanes des del seu retorn al Mundial.

«Finalment vam guanyar el Ral·li de Mèxic, en el qual hem tingut algunes dificultats des que vam tornar al WRC. Enhorabona i gràcies a Sebastien i Julien! Els dos primers anys no vam poder lluitar a Mèxic a causa de el sobreescalfament. Però els nostres enginyers han posat moltíssim esforç per millorar el sistema de refrigeració i per fi hem aconseguit el primer lloc de podi.»

«Vull mostrar-los tot el meu afecte als organitzadors i a la gent local pel seu dur treball per ajudar els aficionats a gaudir l’esdeveniment. També vull donar les gràcies als pilots per intentar entretenir als fans el màxim possible en aquestes circumstàncies «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments