WRC: Adamo s’inculpa pels problemes de Mèxic

Encara que els esdeveniments esportius del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) estan actualment en un punt mort indefinit a causa de la pandèmia de coronavirus, l’agenda de Hyundai aquesta setmana va incloure la revisió del Ral·li de Mèxic.

I això es necessitava urgentment, perquè el segon lloc d’Ott Tänak va ser contrarestat per avaries tècniques en els cotxes de Dani Sordo i Thierry Neuville.

Hyundai va tenir alguns problemes a Mèxic

«Vam cometre errors en aquest ral·li que no hauríem d’haver comès. Haig d’entendre per què», el cap de l’equip Andrea Adamo és citat per «DirtFish». Una mànega de refrigeració en el i20 WRC de Sordo s’havia deixat anar el divendres, la qual cosa va portar a una fallada de motor.

Neuville es va presentar el divendres amb un defecte elèctric. El dissabte va tornar i va marcar cinc scratch, però no va aconseguir passar del 16è lloc en la classificació final. Adamo no vol culpar dels problemes a les molt exigents condicions de Mèxic. «Això està relacionat amb els preparatius per al ral·li», diu.

En una reunió en la caserna general de l’equip a Alzenau aquesta setmana, es va tractar el tema. Durant la conversa que va tenir lloc abans d’aquesta reunió Adamo es va mostrar extremadament autocrític i va acceptar de bon grat la seva part de responsabilitat.

«Si hi ha errors de l’equip, llavors també és la meva culpa». «Potser no els vaig deixar treballar apropiadament o no els vaig organitzar adequadament. Hyundai Motorsport no té a gent estúpida, al contrari, contracta especialment als més intel·ligents. A vegades sóc jo el punt més feble, el menys intel·ligent».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments