CERA/CERT: La Dacia Sandero Ral·li Cup actualitza el seu calendari de 2020

La Dacia Sandero Ral·li Cup 2020, la copa monomarca impulsada per Renault Espanya, comptarà amb cinc proves, començant els dies 12 – 13 de setembre al Ral·li Princesa d’Astúries .

La prova amb seu a Oviedo serà la que de començament a la copa, continuant en la terra gallega amb el Ral·li do Camiño Xacobeo (26 – 27 de setembre). Els dies 17 – 18 d’octubre competiran en terres andaluses amb motiu del Ral·li Ciutat de Granada, acabant amb dues cites de el Nacional d’Asfalt: el Ral·li de La Nucia (7-8 de novembre) i el Ral·li Comunitat de Madrid – RACE (21 – 22 de novembre).

Aquest any està previst que dins de la Dacia Sandero Ral·li Cup es enquadrar la Beca U24, el primer graó del programa de promoció de joves pilots de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme. El guanyador de la Beca U24 correria en la temporada 2021 dins de la Beca Junior R2 als comandaments de Renault Clio RSR Rally4 que correrà el proper any.

El calendari original de la Beca comprenia els ral·lis de Pozoblanco (suspès sense data alternativa) i Ourense, on també estava previst l’arrencada de la Renault Clio Trophy Espanya. Astúries, Xacobeo i La Nucia també estaven emmarcats en el calendari anunciat el passat mes de febrer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments