CERA/CERT: La sisena edició de la Copa Toyota Kobe Motor de ral·lis es disputarà el 2021

Les implicacions, també a nivell esportiu, de la pandèmia provocada pel Covid-19, motiven la decisió d’ajornar el campionat fins a l’any que ve, preveient una complexa i insòlita temporada 2020 per a pilots, copilots i equips.

Considerant la situació excepcional que viu en aquests moments la societat, el comitè de direcció de Kobe Motor resol posposar a 2021 la pròxima edició de la Copa Toyota Kobe Motor de Rallyes; la monomarca més nombrosa i igualada del CERT (Campionat d’Espanya de Rallyes de Terra), protagonista des de 2015 d’apassionants lluites esportives entre els àgils i efectius Toyota Aygo N3.

Després d’haver treballat intensament, al llarg de diversos mesos, per a definir totes les novetats projectades de cara a 2020, la pandèmia ocasionada pel coronavirus ha alterat en les últimes setmanes el plantejament inicial previst.

Davant la perspectiva d’una temporada conjuntural com la que s’espera a nivell esportiu, concentrada íntegrament, segons les previsions actuals, en els últims mesos de l’any, els responsables de competició de Kobe Motor consideren més idoni i oportú, per als pilots, copilots i equips involucrats en el campionat, ajornar fins l’any vinent la sisena edició de la Copa Toyota Kobe Motor de Rallyes, estructurant, amb vista a 2021, un nou calendari, així com un repartiment de dates i competicions, més sòlid i efectiu.

Alberto Dorsch (Director d’Operacions i Màrqueting VN VO Kobe Motor):

«L’estat d’alarma decretat pel Govern d’Espanya fa sis setmanes ens va obligar a tancar les nostres instal·lacions el passat 13 de març. Quan reprenguem l’activitat, a Kobe Motor hem de donar el màxim perquè els nostres treballadors puguin tornar a la normalitat al més aviat possible, i, al mateix temps, garantir als nostres clients els protocols més efectius d’higiene i protecció. Demanem comprensió als equips que tenien previst competir enguany en la Copa Toyota Kobe Motor de Ral·lis. Creiem que és molt millor organitzar una gran temporada 2021, amb les seves dates i proves repartides durant tot l’any, que fer una més que estranya temporada 2020, possiblement concentrada en tot just tres mesos. Volem transmetre també les nostres condolences als familiars de les víctimes d’aquesta pandèmia, i el nostre profund agraïment al personal d’aquells sectors que estan treballant al cent per cent cada dia en benefici de tota la societat».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments