WRC: Matton promet ajuda per als privats del WRC

El cap dels Ral·lis de la FIA, Yves Matton, diu que hi haurà ajuda per als equips privats del WRC i s’ha disculpat per la falta de «informació sòlida» fins ara.

Hi ha hagut dubtes entre els privats del WRC sobre si hi haurà alguna disposició per a ajudar-los amb les repercussions del campionat que actualment es troba en pausa per la pandèmia del coronavirus. Els equips de fabricants han participat en les reunions periòdiques de les parts interessades sobre la situació.

El Campionat Mundial de Ral·lis ha estat paralitzat des del final anticipat del Ral·li Mèxic al març, amb els següents esdeveniments a l’Argentina, Portugal i Sardenya ajornats i el Ral·li Safari al juliol, que s’espera que segueixi el mateix camí. Matton va dir que era difícil per a la FIA donar actualitzacions regulars sobre quan es podria reprendre el calendari de ral·lis o l’assistència als equips, atès que la situació mundial estava canviant constantment.

«Estaria molt content de comunicar més, però per la FIA només és valuós quan es tracta de la informació correcta i precisa», va afegir Matton. «Dia a dia intentem tenir informació i treballem diàriament amb el promotor i amb tothom per a tenir esdeveniments en marxa enguany i començar el campionat al més aviat possible. No puc comunicar coses que no s’ajusten a la realitat. Avui no puc dir-los si tornarem a Kenya, Finlàndia o Turquia, segur que és difícil donar informació precisa.

«Tindrem en compte les dificultats dels equips privats i revisarem el WRC2/3 i el WRC Júnior una vegada que tinguem informació precisa sobre el nombre d’esdeveniments que podem tenir en la segona meitat de la temporada. Sabem que haurem de fer alguna cosa per a ajudar-los».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments