WRC: Cancel·lat el Ral·li de Portugal 2020

Davant la impossibilitat de realitzar el Vodafone Ral·li de Portugal en la data prevista inicialment, a causa de la situació global del nou Coronavirus (COVID-19), l’Automòbil Club de Portugal va fer tots els esforços perquè aquest any es realitzés. a finals d’octubre.

Després d’avaluar, juntament amb els socis de competició, els municipis i els patrocinadors, totes les condicions de seguretat i salut que requereix el Ral·li de Portugal, no són compatibles amb la imprevisibilitat que estem vivint, a més de la incertesa de l’obertura de fronteres i l’espai aeri.

Així, l’Automòbil Club de Portugal es veu obligat a cancel·lar la prova del Campionat Mundial de Ral·lis FIA 2020.

L’Automòbil Club de Portugal lamenta profundament aquesta decisió, però és l’única opció responsable davant els milers de simpatitzants, equips, municipis, patrocinadors i tots els implicats a l’esdeveniment, que en el 2019 va tindre un impacte sobre l’economia nacional de més de 142 milions d’euros.

L’Automòbil Club de Portugal ja ha sol·licitat que el Ral·li de Portugal de la temporada que ve se celebri el maig de 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments