RAL·LIS: Peugeot Sport camí dels 100 208 Rally4 en aquest 2020

MISSATGE DE FRANCOIS Gal · les, director de Peugeot SPORT

En aquests moments difícils i particularment indecisos, volia tornar a vosaltres per donar-vos informació sobre la Copa Rally 208 així com el nou 208 Rally4.

Fins i tot ara, la producció de cotxes continua i seguim. Esperem poder entregar els primers vehicles a finals de maig. Farem tot el que puguem perquè durant aquest any 2020 el lliurament de gairebé 100 cotxes encomanats fins a la data. No hem registrat cap cancel·lació de comandes d’aquest prometedor 208 Rally4 i volem agrair-vos la vostra fidelitat i confiança.

Respecte a la Copa de Ral · lis 208, amb el supòsit que podrem reprendre les competicions al setembre, començarà la Copa 208 Ral·li 2020 al Ral·li Mont Blanc. El nostre objectiu és oferir-vos un calendari de 4 a 5 proves d ‘ acord amb les decisions i recomanacions del govern, la FFSA i els organitzadors de les diferents míting.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments