RAL·LIS: Valtteri Bottas roda a Finlàndia amb un Skoda Fabia R5

El pilot de Mercedes AMG Fórmula 1, Valtteri Bottas, ha tornat a realitzar un test amb un cotxe de ral·lis, en aquesta ocasió amb un Skoda Fabia R5 de l’equip Printsport, un dels més afins a Skoda Motorsport. Aquest test ha tingut lloc en un tram de terra del seu Finlàndia natal, segons explica el mitjà francès Ral·li-Sport.


Durant l’any passat Bottas va realitzar diversos ral·lis i test amb cotxes d’alt nivell, com l’Arctic Rally 2019 amb un Ford Fiesta WRC d’última generació, o les ocasions en què ha competit amb un Citroën DS3 WRC gestionat per PH Sport. També ha tingut l’ocasió de realitzar un test amb el Toyota Yaris WRC així com amb el Ford Fiesta R5 MKII quan aquest encara estava en la seva fase de prototip.


«Els ral·lis són molt divertits i vull continuar amb el meu progrés. No es com serà el meu següent ral·li encara però espero que sigui aviat «
,

Els pilots de Fórmula 1 continuen amb el seu treball parat ja que les fàbriques estan tancades a hores d’ara, preveient-se que es reprengui l’activitat a partir del mes de juliol amb el Gran Premi d’Àustria a Red Bull Ring.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments