WRC: Millener «Ogier és un model a seguir per als joves»

L’excap d’equip de Sébastien Ogier a M-Sport Ford creu que el sis vegades campió del món continua sent la referència per als joves pilots que s’inicien en aquest esport.

L’estonià Ott Tänak va posar fi al regnat de Ogier en el Campionat del Món de Ral·lis la temporada passada, però Rich Millener, que va supervisar les victòries del títol de Ogier amb un Ford Fiesta en 2017 i 2018, està segur que el francès continua sent el model a seguir.

Millener:

«Crec que tots els pròxims pilots han de veure la forma en què es va manejar en aquests dos anys, perquè van ser campionats molt difícils de guanyar. I si pots seguir aquest tipus de camins, crec que ho faràs molt bé com a pilot».

Ogier es va convertir en el primer pilot a aconseguir un títol amb un Ford des de Ari Vatanen en 1981, quan va aixecar el títol en 2017 en la penúltima prova a Gran Bretanya. El seu èxit en 2018 va arribar després d’un thriller en l’última prova que el va deixar lluitant amb Thierry Neuville i Tänak per un sisè títol.

Ogier va deixar M-Sport Ford després d’aquesta segona victòria pel que va resultar ser una temporada decebedora amb el Citroën Racing en 2019. Va fer un altre canvi a Toyota Gazoo Racing per a 2020 i lidera la classificació per punts després de tres proves.

Millener contínua:

«Séb sempre va ser molt conseqüent amb tot el que feia, molt professional en la seva manera d’actuar i fer-ho tot.

«En última instància, tenia la velocitat i podia viure amb qualsevol de les tàctiques o jocs mentals de qualsevol altra persona. Era un personatge molt fort mentalment i Julien [el copilot Ingrassia] també estava compromès al 100%.

«Vam tenir dos anys molt bons amb Seb i Julien. No els oblidarem», va afegir Millener.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments