WRC: Tänak no esperava la bona rebuda a Hyundai

Encara que va arribar amb l’anell de campió, l’estonià, de 32 anys, reconeix haver sentit certa inseguretat a causa de la presència de Thierry Neuville, que completa aquest 2020 la seva 7a temporada amb Hyundai Motorsport.

«En certa manera, el començament de la meva unió amb Hyundai Motorsport va ser millor del que s’esperava. Tots sabem que Thierry ha estat en l’equip durant molt de temps. Ell ha estat el pilot estrella. A l’entrar en un entorn com aquest no esperes el mateix tipus d’atenció, però aquest equip ha madurat i ha començat a ser molt fort en els últims anys «, apunta en una entrevista amb l’equip Hyundai.

«M’ha sorprès positivament i crec que això es veurà en els nostres resultats quan tornem del descans. Si tens una bona relació amb l’equip, sempre serà millor».

Tanaka reconeix que no ha perdut el contacte amb l’equip en aquests dos mesos i que han seguit treballant i analitzant les tres primeres cites del campionat per a la resta del calendari.

«Ens hem mantingut en estret contacte, amb Andrea [Adamo, team principal], amb els enginyers. Hem tingut l’oportunitat de mirar cap enrere i valorar les primeres carreres, per reunir una mica més d’experiència i aprenentatge per al futur. També he estat en contacte amb Martin [Järveoja, el seu copilot]. l’he vist cada dia durant tres anys seguits. També està gaudint el temps a casa, però troba a faltar els ral·lis tant com jo. tots estem preparats per començar de nou «, assegura.

El simulador no el convenç

El pilot estonià reconeix que trobava tant a faltar conduir que es va gastar els diners en un bon simulador per a casa, però deixa clar que com les sensacions de posar-se a l’volant d’un WRC, no hi ha res.

«Realment ho he trobat molt a faltar. Per ser sincer, el vaig estranyar tant que vaig invertir en un simulador. Ho he utilitzat diverses vegades, però no és el mateix que la realitat, i no m’agrada tant com el que generalment podem fer en els trams de veritat «.

«També és diferent quan no treballes juntament amb l’equip cada dia. Res iguala l’emoció de posar-se el casc i estar en la competició».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments