ERC: El Ral·li di Roma Capitale s’dapta a la nova situació

Els afeccionats exerciran un paper fonamental en l’organització del Ral·li di Roma Capitale, la ronda inaugural prevista del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA de 2020, que se celebrarà del 24 al 26 de juliol.

L’organitzador de l’esdeveniment, Motorsport Itàlia, dirigit per Max Rendina, ha treballat sense descans des que es van posar en marxa les mesures de bloqueig per a garantir que s’estan prenent totes les mesures possibles per a complir amb les restriccions governamentals i altres directives que s’estan posant en marxa.

A dos mesos de la celebració de l’esdeveniment, el vuitè Ral·li di Roma Capitale presenta un aspecte molt diferent a les edicions anteriors per a complir amb les nombroses directrius relatives a l’organització d’esdeveniments esportius a Itàlia.

Segons Motorsport Itàlia «això requerirà alguns canvis tècnics i logístics però, sobretot, una gran col·laboració de tots«.

En el seu comunicat publicat avui, l’organitzador del Ral·li di Roma Capitalie va declarar:

«Els afeccionats i el personal hauran de seguir els comportaments correctes i posar en pràctica tots els procediments necessaris perquè aquest esdeveniment sigui una referència a nivell nacional i internacional, un exemple del molt que el món del ral·li estima aquest esport i està disposat a acceptar canvis importants perquè aquesta disciplina torni a arrencar i entusiasmar-nos de nou.

«S’està creant una plataforma web per a permetre la inscripció i el control de totes les persones relacionades amb l’esdeveniment: organitzadors, equips, pilots, personal, mitjans de comunicació i afeccionats. A través d’aquesta plataforma, que estarà disponible el dimarts 26 de maig en www.rallydiromacapitale.it juntament amb una detallada guia d’usuari, els afeccionats hauran de registrar-se i especificar les zones que van triar per a veure el ral·li.

«Motorsport Itàlia està creant una important estructura de control i prevenció amb l’objectiu de proporcionar el gran espectacle que el Ral·li di Roma Capitale és capaç d’oferir. Un espectacle tan gran només serà possible gràcies a un comportament responsable de tots nosaltres.

«Aquest és un canvi cultural que redissenyarà el món del ral·li conegut abans de l’emergència de COVID-19. Aquest canvi dependrà del fet que tots els afeccionats i entusiastes facin els esforços necessaris per a permetre, no sols al Ral·li di Roma, sinó a tot el sector, tornar a començar en aquesta temporada atípica».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments