WRC: Makinen va temptar a Neuville per al 2020

Thierry Neuville, pilot de Hyundai en el Campionat Mundial de Ral·lis, va revelar que a finals de l’any passat els representants de Toyota el van tantejar


L’equip dirigit per Makinen ha reconstruït completament la seva composició. La raó per a llançar-se al mercat de pilots va ser la sortida del campió mundial de primer any Ott Tänak. Jari-Matti Latvala i Kris Meeke també es van acomiadar de l’equip.

El nou líder de Toyota es va convertir en Sébastien, que va decidir separar-se de Citroën, donant a la companyia francesa una excusa per a retirar-se del WRC. Un sòlid reforç de l’equip de Puuppola va ser també Elfyn Evans, i en el tercer cotxe el jove talent Kalle Rovanperä.

Makinen també va estar en contacte amb Neuville quan buscava reforços després de la pèrdua de Tänak, de la qual aquest últim li va parlar al finlandès. En cada conversa amb Tomi, la meva posició era clara, però òbviament ell ho va intentar«, va dir Neuville. – Però repetia que encara em queda un any de contracte i no veig la necessitat de canviar d’equip.

Estic molt content amb l’equip actual. Tinc plena confiança en això des que va arribar Andrea [Adamo, cap de Hyundai Motorsport]. Estic segur que tenim un bon futur per davant.

Adamo és conegut per la seva gestió específica de l’equip i encara que Neuville elogia al seu cap, també admet que treballar amb italians emocionals no sempre és fàcil.

És un tipus molt simple. Clar, és italià, així que pot ser emotiu. És agradable quan el resultat és correcte i una mica menys quan el resultat està per sota dels objectius ambiciosos. Condueix l’equip tot el temps. Fins i tot després de guanyar Monte-Carlo volia més. Però aquesta és l’única manera d’arribar a dalt», va concloure Thierry Neuville.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments