RAIDS: Loeb i Toyota per al 2021?

Segons diversos mitjans de comunicació belgues, l’equip Overdrive pot donar a Sébastien Loeb una oportunitat amb un Toyota al Ral·li Dakar de 2021.

A Le Soir, el cap d’Overdrive, Jean-Marc Fortin, va dir:

«Seb ha expressat el desig de tornar al Ral·li Dakar amb un cotxe capaç de guanyar. Va estar amb nosaltres en una sessió de proves de la nostra T3, que estaven al Ral·li Dakar d’enguany. La victòria de Carlos Sainz al gener el va inspirar”.

Sébastien Loeb ja ha participat en quatre Ral·li Dakar, amb Peugeot, finalitzant segon a l’edició de 2017 i tercer a l’edició de 2019. L’edició 2021 del Rally Dakar tindrà lloc a l’Aràbia Saudita, però el recorregut segueix en dubte. a causa de la pandèmia de coronavirus (COVID-19)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments