Codemasters farà el videojoc del WRC a partir de 2023

La cartera de videojocs de carreres de Codemasters no fa més que créixer en els últims anys. Des que l’estudi britànic va decidir apostar totes les seves cartes per aquesta categoria de títols, diversos han estat els èxits que ha collit. La compra de Slighlty Mad Studios (Project Cars) el passat hivern va afegir múscul i va elevar a uns 700 empleats la seva plantilla. 

Aquest dilluns, s’ha confirmat la compra dels drets del FIA WRC per part de Codemasters per un acord exclusiu de cinc anys que arrencarà en 2023 i acabarà en 2027.

Així, el primer videojoc oficial del WRC d’aquesta nova etapa sortirà entorn de març de 2024. Codemasters a més gestionarà les competicions virtuals del Mundial de Rallies. 

La franquícia ha estat en mans de BigBen Interactive des de 2015 (quatre jocs fins avui), i al costat de l’estudi Kyloton estan desenvolupant per al pròxim 3 de setembre WRC 9, després de llançar el seu predecessor el passat estiu amb una remodelació completa de les físiques i la manera Carrera. 

Codemasters tractarà de seguir la reeixida petjada de la seva DiRT Ral·li (successor del mític Colin McRae Ral·li) ara amb les llicències oficials del WRC, WRC 2, WRC 3 i Júnior WRC. 

«L’equip de DiRT Ral·li ja està treballant en el seu següent projecte abans de l’acord amb el WRC a partir de 2023», asseguren des de la companyia britànica, del que es dedueix que, almenys, hi haurà una seqüela més de el DiRT Ral·li 2.0 abans de fer el salt al joc del Mundial. 

El WRC passarà en 2022 a introduir motors híbrids en els seus vehicles i això implicarà també un nou repte per als dissenyadors dels seus videojocs.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments