24 Hores de Le Mans virtuals

A l’espera de les 24 Hores de Le Mans reals, es van disputar aquest cap de setmana les virtuals.

En un món encara controlat per les mesures per erradicar la pandèmia sanitària, aquest cap de setmana hem pogut assistir a la disputa de les 24 Hores de Le Mans virtuals.

Confesso que, personalment, això dels E Sports m’ho mirava amb distància, però va arribar la Covid19, i amb ella el confinament, i hem pogut assistir a l’arribada pel gran públic, dels campionats virtuals. Va començar amb curses de Moto GP, després va arribar la F1, amb pilots reals o bé dels que es dediquen als E Sports, i m’ho vaig començar a mirar. Val a dir que la potència informàtica dels simuladors actúals han fet, des de el primer dia, que les curses tinguin molt tast a reals; potser Moto GP no tant, però si la F1,

I la cirereta del pastís ha arribat el darrer cap de setmana, òn les 24 Hores de Le Mans virtuals semblàven molt a les reals. Pilots autèntics del WEC, el mateix director de cursa del campionat WEC, alguns pilots dels E-Sports, 24 hores reals, quatre pilots per cotxe, varies categoríes, consum de pneumàtics, consum de benzina, relleus, un mode semi-real de danys que malmetia els cotxes si la topada era forta, i tot aixó amb un gràfics d’una qüalitat increible i uns pilots ben asseguts en uns backets reals, amb tres pantalles al voltant seu, que feien que la virtualitat de l’afer fos molt propera a la realitat.

Volta a volta hem assistit a lluites com les de la pista real, a gestionar el tràfic i a comportar-se com si la cursa fos la autèntica…i molts ens hem sorprés a nosaltres mateixos estorats davant el televisor, gaudint de la retransmisió com si fos la real…la que estem esperant, amb candeletes, pel proper més de setembre.

Vam viure dues banderes vermelles degut a problemes amb els servidors, enfeinats amb una connexió que juntava a la cursa, a pilots escampats per tot el món

Ha estat una gran experiència, que va arribar a la fi amb la victória de l’equip Rebellion Williams E Sport en la categoria absoluta LMP1 i en la categoria GTE de l’equip Porsche; una experiència virtúal que fins i tot fa una mica de por de tant real que ha esdrvingut, pensant que, en pocs anys anys, tot el motorsport sigui així.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share