ERC: M-Sport torna als ral·lis internacionals de forma oficial

L’equip britànic M-Sport Ford World Ral·li Team continuarà els seus preparatius per al retorn al Campionat del Món de Ral·lis en el Ral·li de Roma d’aquest mes.

El pilot italià ‘Pedro’ participarà amb un Ford Fiesta WRC en la primera prova del Campionat Europeu de Rl·lis de la temporada, amb el pilot de M-Sport Adrien Fourmaux competint també amb un Ford Fiesta R5 MkII de Orange1 Racing.

Mentre que Fourmaux no ha corregut mai en la capital italiana anteriorment, va estar en una forma sensacional en aconseguir els sis millors cronos en la prova inaugural del WRC en el Ral·li de Monte-Carlo al gener.

El director general de M-Sport, Malcolm Wilson, comenta que estaria encantat de veure els seus cotxes de nou amb números a les portes.

«Ha estat un moment difícil per al negoci en els últims mesos», va dir Wilson, «així que és genial veure que els rallyes competitius comencen a tornar a Europa». El Ral·li de Roma assenyala el reinici dels rallyes internacionals i ens proporciona la plataforma perfecta per a exhibir els nostres cotxes en el que segurament serà un camp realment competitiu. I crec que parlo en nom de tots els afeccionats als ral·lis quan dic que estic desitjant veure a alguns dels grans noms de l’esport lluitant en els trams».

Pedro competirà en dues proves consecutives, enfrontant el Ral·li di Alba la setmana després de Roma en el que ell descriu com un somni fet realitat.

«Aquesta és una oportunitat increïble per a mi que semblava que no arribava mai. Quan M-Sport va decidir competir en el Rallye di Roma, em van preguntar si també m’agradaria tenir l’oportunitat de pilotar la seva Fiesta d’altes prestacions en el meu propi país i només vaig haver de pensar un parell de segons abans d’acceptar-lo. Gràcies a M-Sport, estaré vivint un somni i per això estaré eternament agraït. Aquest és l’assoliment més important de la meva vida com a entusiasta dels ral·lis i em comprometo al 100% a donar el millor de mi mateix i a treure el màxim profit d’aquesta fantàstica experiència».

Fourmaux:

«Tinc moltes ganes de tornar al volant, i aquesta és una gran oportunitat per a demostrar el nostre ritme. No conec aquests trams, però sempre m’ha agradat el desafiament d’experimentar un nou ral·li per primera vegada. Vam mostrar un bon ritme sobre l’asfalt a l’inici de l’any i crec que estem bastant confiats en aquesta superfície. El podi és el nostre objectiu i estaria molt content si poguéssim lluitar per la victòria també».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments