WRC: Coneix el nou itinerari del Ral·li Monte-Carlo 2021

L’Automòbil Club de Mònaco va confirmar l’itinerari que sortirà de Gap, però inclou una barreja de trams anteriorment disputats juntament amb algunes noves carreteres per les regions dels Alps d’Alta Provença, Drôme i Isère, abans dels tradicionals clàssics Alps-Marítims en un últim dia fora de Montecarlo.

El Shakedown es trasllada del dimecres a una franja horària més típica del matí dels dijous del WRC, amb les tripulacions que arribaran a l’especial de 3,35 quilòmetres havent completat dos dies i mig de reconeixements de dilluns a dimecres.

La temporada començarà, com de costum, amb un parell de trams nocturns el dijous a la nit. El divendres els participants aniran a l’oest de Gap per al dia més llarg del ral·li, amb 127,70 quilòmetres. Tres nous trams que es disputaran dues vegades proporcionaran un emocionant primer dia complet d’acció de la temporada 2021 del WRC.

El dissabte va en direcció oposada, a l’est de Gap i comença amb els cotxes que es dirigeixen a l’est per al tram de St Clément – Freissinières de 20,68 quilòmetres, que es va estrenar enguany. Des d’allí es puja a les altures del llac Serre-Ponçon, es passa per St Apollinaire – Embrun (21,43 km) i es torna a la vall de Durance per a una altra passada per St Clément. Després d’una última parada en l’assistència de Gap, es dirigiran al sud cap a Montecarlo, a través de la coneguda especial de la Bréole – Selonnet (18,37km).

L’últim dia del diumenge ofereix la típica etapa de dos trams repetits sense assistència. Una vegada més, l’elecció dels pneumàtics per a l’etapa crucial del diumenge serà una de les més difícils de la temporada, ja que els cotxes es dirigiran des de la zona de muntatge de pneumàtics en el port fins a les muntanyes per a decidir el resultat final del Ral·li de Monte-Carlo de 2021.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments