FÓRMULA E: Ja es coneixen els traçats del final de temporada a Berlin

Els tres traçats que la Fórmula E utilitzarà per a les rondes de Berlín ja s’han revelat, durant la primera quinzena d’agost conclouran la temporada 2019/2020. Els circuits es van dissenyar a la zona de l’antic aeroport de Tempelhof per a tres proves dobles.

La sisena i setena cursa de la temporada es faran al circuit Tempelhof a la inversa els dies 5 i 6 d’agost. A continuació, els dies 8 i 9 es cobrirà la versió usada a la temporada 2014/2015 per a la vuitena i novena curses. Finalment, les dues darreres curses del 12 i 13 d’agost tindran una secció més sinuosa que serà un repte per a tots els implicats, inclosos els organitzadors.

Frederic Espinos, director esportiu de la Fórmula E, va dir en una nota oficial publicada al lloc web oficial del campionat:

«Tenim la intenció de fer la seva vida el més difícil possible a Berlín. Les configuracions dels cotxes hauran de canviar, la gestió i la regeneració d’energia seran completament diferents i els equips hauran de pensar ràpidament. Hi haurà molt per fer per als pilots i els enginyers abans de la llum verda i crec que l’espectacle de la Formula E anirà un pas més enllà amb aquest paquet addicional d’incògnites”.

Fórmula E revela os traçados para as três rondas de Berlim

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments