ERC: Bon inici per Llarena i Bassas al Ral·li Roma Capitale 2020

El Ral·li Team Spain estrena la temporada amb un doble podi i se situa com a primer líder de l’ERC Teams.

Efrén Llarena i Sara Fernández han protagonitzat un bon debut al volant del Citroën C3 R5, gestionat per Sports&You, al qual han promocionat gràcies al suport de Citroën Racing, després d’haver-se proclamat el passat curs flamants bicampions de l’ERC3 Júnior i ERC3. El jove burgalès s’ha adaptat a la perfecció al vehicle del doble chevrón, marcant un ritme cada vegada més sòlid que li ha valgut per a adjudicar-se dos escratx i la tercera posició final en la seva primera participació com a pilot de l’ERC1 Júnior.

Per part seva, Pep Bassas i Axel Coronado han estrenat també amb honors, anotant-se tres triomfs parcials i la segona plaça de l’ERC3 Júnior a bord del nou Peugeot 208 Ral·li 4, alineat per Mavisa Sport. Un vehicle d’última generació, incorporat fa només dues setmanes a l’estructura barcelonina, que el català ha sabut manejar eficaçment sobre els abrasius trams del Rallye di Roma Capitale, recuperant el segon dia gran part del temps perdut a causa d’una punxada en el primer tram del dissabte. L’únic contratemps durant tot el cap de setmana per al tercer guanyador de la Beca Júnior R2, que ha començat amb el peu dret el seu primer programa internacional, al qual ha accedit ara gràcies al suport del Ral·li Team Spain.

Efrén Llarena:

«Estem molt contents amb el nostre ritme i amb la sisena posició que hem aconseguit en la general i la tercera de l’ERC1 Júnior. En trams més amples, tipus circuit, hem marcat bons temps. Ha estat un cap de setmana molt positiu per a nosaltres».

Pep Bassas:

«Hem pujat al final a la segona posició, la qual cosa, per a ser la primera carrera que fem de l’Europeu, està molt bé. Hem seguit el ritme de pilots que ja havien corregut aquest ral·li anteriorment, per la qual cosa acabem contents. Hem de millorar les coses que hem fet malament, i una mica la concentració, per a no tornar a punxar una altra vegada. Moltes gràcies al Ral·li Team Spain, a la Real Federació Espanyola d’Automobilisme i a Mavisa Sport, han fet un treball excepcional».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments