TURISMES: Santiago Urrutia fitxa per Lynk & Co

Lynk & Co ha anunciat finalment el seu quart pilot per a aquesta temporada i Santiago Urrutia és l’home escollit.

L’uruguaià ocuparà el lloc d’Andy Priaulx que va deixar la competició. Urrutia serà el company d’equip de Thed Bjork.

El nou pilot de la marca xinesa va competir l’any passat a TCR Europe i va acabar en tercer lloc. En una recent prova, Urrutia haurà impressionat l’equip.

«Estic molt content d’incorporar-me a Cyan Racing i és molt emocionant per a mi i per a tot el meu país, ja que sóc el primer a convertir-me en pilot de curses professional a l’Uruguai. Evidentment, sóc jove i vull competir a WTCR amb Cyan Racing durant molts anys. Estic molt agraït d’haver rebut aquesta oportunitat i confiança de l’equip i donaré tot per estar a l’altura de les expectatives. No serà fàcil, però per això m’encanta córrer. Vaig passar moltes hores al simulador i anem a provar alguns dels circuits del calendari, així que em sento confiat per la temporada. «

Fredrik Wahlén, director de Cyan Racing, va dir que confia que Urrutia es mostri una part important de la línia de Lynk & Co durant el proper any.

«Vam decidir quedar-nos amb Santiago, ja que va mostrar un gran potencial durant la prova». Va entrar molt bé amb l’equip i va ser ràpid al cotxe de seguida.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments