SsangYong prepara el primer eléctric per al 2021

La marca coreana ha anunciat a aquest nou cotxe utilitzarà la mateixa plataforma que el nou Korando, al mateix temps que promet un gran espai interior.

Denominat internament Projecte E100, aquest cotxe ecològic disposarà d’un xassis fabricat totalment en alumini, una cosa mai vista en la marca, així com d’una graella completament segellada. 

A més, SsangYong afirma que s’està treballant en el pes, un punt molt important en els cotxes elèctrics, i també en el centre de gravetat. Per tant, entenem que la bateria s’integrarà en el punt més baix possible, per a no perjudicar la dinàmica de conducció.  

Serà un vehicle amb una bona aerodinàmica, dins del que ofereixen els SUV, un punt clau per a allargar el màxim possible l’autonomia, una xifra que continua sent un misteri a hores d’ara.

Segons SsangYong, el disseny s’inspira en la naturalesa. Més concretament, en «els animals que s’adapten al seu entorn, a través de l’evolució». Per descomptat, el frontal es vincula al d’altres models de la casa, sobretot al del propi Korando, encara que amb interessants canvis. 

El cotxe es llançarà en la primera meitat de 2021 i promet experimentar un pas endavant en qualitat percebuda.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments