FÓRMULA E: Da Costa dona un pas endavant pel títol

Victòria, pole position i volta més ràpida. No podia demanar més António Félix da Costa. Una victòria absolutament perfecta, dominant la carrera des de l’inici fins al final, això després d’haver aconseguit el millor temps de classificació a la Superpole, a la carrera, dirigint totes les voltes.
Al campionat, António Félix da Costa lidera ara amb 96 punts, més de 40 amb Mitch Evans (56), amb Maximilian Guenther en tercer amb 48.
Després de començar la carrera amb 15 punts per davant, un punt per a la classificació, però tres per al Super Pole, Félix da Costa va augmentar les seves diferències fins a 15. Va acabar la carrera amb 40 punts per davant.
En equips, DS Techeetah compta ara amb 127 punts, BMW i Andretti Motorsport, 95 i Mercedes-Benz EQ Formula E Team, 76.

António Félix da Costa va ampliar el seu lideratge en el campionat de Fórmula E, després d’una brillant actuació a la pista de Berlín Tempelhof. El pilot portuguès i el seu company d’equip a DS Techeetah, Jean-Eric Vergne va controlar junts bona part de la cursa (fins i tot van passar al mode Attack per primera vegada al mateix temps), però mentre el pilot portuguès va romandre irrompible per davant, el francès. va començar a ser empassat a poc a poc pel pelotó perdent posicions.

Abans, el duet portuguès-francès es va allunyar del tercer lloc per més de vuit segons, amb Andre Lotterer com principal perseguidor, abans que Robin Frijns xoqués contra el mur.

Per davant, Félix da Costa va començar la velocitat de creuer, assolint la victòria amb un 0,0% de bateria i encara va poder celebrar-ho amb ziga-zagues abans del final.

Andre Lotterer va aconseguir avançar a Jean Eric Vergne, ja molt a prop del final de la cursa, però pel que fa a António Félix da Costa no va tenir cap oportunitat, acabant poc més de cinc segons, fins i tot després de ‘recuperar-se’ amb l’entrada del vehicle de seguretat a la pista.

Sam Bird va començar el setè i va acabar en el tercer lloc, això després d’haver aconseguit el segon lloc. Tot i això, Lotterer va reaccionar i va recuperar la seva posició in extremis.

Nyck de Vries, que va començar a partir del cinquè lloc, va lluitar pel podi, va estar molt combatiu, però va acabar quart. El seu company d’equip de Mercedes, Stoffel Vandoorne, va sortir 15è a la graella i va arribar fins al cinquè lloc, abans de tornar a perdre la posició davant el Mahindra de Jerome D’embrosio.

Sebastien Buemi, que va començar del quart lloc, va començar a lluitar pel tercer lloc, però en la fase decisiva de la carrera va caure fins al setè, per davant de Max Guenther (BMW), Lucas di Grassi (Audi) i Alexander Sims, en un altre BMW. Mitch Evans, encara segon del campionat, no va anotar punts, a diferència dels quatre de Guenther, que és tercer a la competició ara més a prop del pilot Jaguar.