ERC: Bassas – Coronado preparats per Ral·li Liepāja

L’equip català format per Pep Bassas i Axel Coronado fa el seu debut al Ral·li Liepāja cautelós però a punt per al desafiament que li espera en els trams letons.

Després d’acabar segon en el seu debut en el Campionat Junior FIA ERC3 al Ral·li di Roma Capitale, Bassas es centrarà ara en la terra mentre continua la seva iniciació internacional al costat del seu copilot Axel Coronado.

“Axel i jo tenim moltes ganes de viure la nostra primera experiència en el Ral·li Liepāja. Tenim clar que serà un gran desafiament per a nosaltres, fins i tot més que el Ral·li di Roma Capitale. No estem acostumats a aquesta mena de trams de terra i amb tants salts. Has de tenir molta confiança per ser ràpid en aquest ral·li.

“El nostre principal objectiu és recollir tants punts com puguem per al ERC3 Junior. Estem en una bona posició després de la primera ronda, però el campionat i el calendari és bastant compacte així que no podem cometre cap error.

“Només vull acabar el ral·li i seguir sumant punts, el podi no és una prioritat per a mi aquesta vegada. Això és el que el Ral·li Team Spain espera de mi en el meu primer Ral·li Liepāja. Òbviament, hem de empènyer, però no vull córrer massa riscos”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments