ERC: Amb només 15 anys, Fabio Schwarz serà a Liepaja

Després que Kalle Rovanpera i Olivier Solberg fessin els primers passos als ral·lis de Letònia i Lituània, Fabio Schwarz, fill de l’ex pilot alemany Armin Schwarz, segueix els mateixos passos que els fills de Harri i Peter.

Després de fer un parell de Rally Sprints a Letònia l’any passat, Fabio aquest any va fer el “salt” al campionat principal d’aquest país bàltic, on a bord d’un Ford Fiesta R2 va participar en el Rally Rúski Samsonas de la veïna Lituània, copilotat de l’experimentat Dennis Zenz. Aquest cap de setmana tindrà un repte encara més gran, ja que serà l’inici del Ral·li Liepāja, la segona cursa elegible del Campionat d’Europa de Ral·li.

Fabio Schwarz:

“Fins ara només he fet proves de velocitat, que no tenen tantes especials com una ral·li real. Tenia moltes ganes de començar. Una de les claus de l’èxit va ser tenir notes molt precises. Això va costar molt de temps perquè les especials eren moltes més que en els esprints. Però l’esforç va valer la pena.

Armin Schwarz:

“Fabio utilitza una R2 per evolucionar cap a una R5. Si ho fa bé en R2, sabrà que el R5 serà el següent pas. Ja ha provat una R5 (Ford Fiesta) en asfalt. Mai abans havia estat en aquest terreny, però va trobar ràpidament la sensibilitat de la frenada i una bona sensació al cotxe.L’ R5 és l’objectiu per a ell, cosa que ha de tenir per objectiu si continua fent bé en R2.

“El seu resultat el cap de setmana passat va ser molt bo. Ell va anar molt bé i em va dir que cada cop estava més tranquil. La seva velocitat era molt bona i l’únic problema de la prova va ser que va trencar un mirall. Vaig estar feliç per la victòria d’ell a Junior (classe LARČ4 – C. Letònia), però em va impressionar més que estava al top 10 entre els cotxes amb tracció a les dues rodes. Això va anar bé. “

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share