WRC: Lappi, Suninen i Tänak presents a Estònia abans de l’inici del mundial

Lappi acaba d’anunciar la seva participació al Ral·li Sud d’Estònia, un esdeveniment que es disputarà els dies 22 i 23 d’agost. En aquest ral·li, el pilot de M-Sport estarà al volant del Ford Fiesta RS WRC de JanPro Racing, la inicialment programada per al Jämsän Äijät Ralli, però víctima d’un problema turbo durant les proves. 

M-Sport també ha confirmat el compromís de Teemu Suninen, però al volant d’un Ford Fiesta R5 privat.

Amb 117,38 km previstos per competir en aquest esdeveniment, el Ral·li sud-estonià hauria d’oferir un terreny de joc ideal per preparar-se per a la propera ronda del campionat mundial, sobretot perquè la competició hi estarà present Ott Tänak, a l’espera de confirmar d’altres pilots oficials.

Entre R5 també serà interessant, en particular l’entrada de dos i20 R5s de Hyundai Motorsport N amb Ole Christian Veiby i Nikolay Gryazin. 

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share