ERC: Solberg guanya el Ral·li de Liepāja 2020 amb molta contundència

Oliver Solberg ha guanyat el Ral·li Liepāja, segona prova del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC). El noruec amb llicència sueca va dirigir des del principi i no va cedir mai, aconseguint sempre controlar les operacions. Mads Østberg i Alexey Lukyanuk l’han acompanyat al podi.

Sense competició des del febrer, Mads Ostberg no va poder seguir el ritme amb el seu jove rival, que ha fet un reinici notable a l’ERC abans de tornar al campionat del món a Estònia.

En tercer lloc, a Alexey Lukyanuk li faltava el ritme però el pilot rus va tenir un excel·lent resultat pel campionat. El pilot de Citroën, en concret, va eixamplar la bretxa amb Craig Breen, el de Hyundai mai ha estat en opcions per entrar en el podi aquest cap de setmana i finalment ha estat cinquè després de patir una punxada. El pilot irlandès ha estat precedit per Eerik Pietarinen, pilot regular del WRC-2. Més endarrere i amb una posició de sortida a la carretera molt dolenta, Grégoire Munster (setè a la meta) va aconseguir actuacions prometedores per a la seva primera actuació sobre terra en un Hyundai.

Llarena, novè final, es trobava en un terreny complicat en la seva primera prova sobre terra. Ahir dissabte no es trobaven a gust amb el cotxe, però avui han trobat la configuració correcta per poder atacar amb més força.

Estem contents del progrés, ens va ser difícil, és la primera prova de terra per a nosaltres. Vam aprendre molt, ahir no ho vam passar bé, però avui hem canviat la configuració i tot funcionava bé.Gràcies a l’equip ha estat perfecte. «

En 2WD i en el Rally4, Ken Torn torna a guanyar, aconseguint l’inici de temporada perfecte després d’haver guanyat ja a Roma.

Bassas i Coronado acabaven en setena posició de la seva categoria. La parella catalana perdia molt de temps ahir en parar per reparar una punxada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments