ERC: Solberg explica el seu patiment durant el Ral·li Liepāja

El Ral·li Liepāja del Campionat Europeu de Ral·li (ERC) el cap de setmana passat i va tenir a Oliver Solberg com a protagonista. El jove pilot de Volkswagen, va comandar des del primer moment i va guanyar per un marge considerable.

Malgrat el triomf dominant, Solberg va confessar, citat pel lloc web de la FIA, que hi va haver un moment de preocupació a la vuitena classe, quan va tenir un problema de motor que té la sort de sortir de:

És fantàstic, aquest és una prova que m’encanta i m’encanten les carreteres letones. Tornar aquí és fantàstic, però puc dir que no va ser una ral·li fàcil. El cotxe tenia tres cilindres abans de la vuitena especial […]. Vaig conduir 6 km potser amb tres cilindres, però, feliçment, me’n vaig sortir bé. Després vaig atacar fort i per sort només vaig perdre sis segons, així que em va sorprendre molt. Vam tenir la sort de que el motor tornés a funcionar, perquè estava molt preocupat ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share