WRC: Pirelli torna a Sardenya per seguir els test de desenvolupament de 2021

Andreas Mikkelsen i Pirelli tornen a treballar en el desenvolupament de nous pneumàtics per al Campionat Mundial de Ral·li (WRC), que s’utilitzarà a partir del 2021. A la fi d’aquest mes hi haurà una nova prova amb el Citroën C3 WRC a Sardenya, Itàlia, abans centrar-se en temperatures més fresques.

Citat pel lloc web oficial del campionat, el director de les activitats de ral·li de Pirelli, Terenzio Testoni, va explicar:

Encara tenim condicions molt caloroses a Sardenya, de manera que podem trobar els límits del desgast i la consistència dels pneumàtics. També podem utilitzar aquesta prova per comparar dades de la primera prova a Sardenya. És molt important per a nosaltres que entenem tot i com podem seguir ”.

Segons l’italià, Pirelli buscarà treballar en condicions més fredes:

“Després de Sardenya, volem traslladar-nos a un lloc més fresc amb menys adherència. Hem de tenir respostes a les preguntes de totes les condicions. Ara mateix, la prioritat és entendre millor el funcionament del cotxe a terra, tenim molta experiència amb pneumàtics en asfalt al campionat italià ”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share