ERC: El Ral·li d’Açores cau del calendari 2020

Es confirma, ni tan sols hi haurà Ral·li Açores el 2020. El Grupo Desportivo Comercial anuncia que l’edició 2020 del Ral·li Açores, el 55è Azores Rallye, es posposarà al 2021:

“La difícil decisió d’ajornar l’esdeveniment amb la manca de recursos humans i materials per garantir que es produeixi sense la presència del públic. Això podria comprometre la seguretat dels participants i parts interessades en el que és l’esdeveniment de promoció més gran de la regió, així com la salut pública dels açorians.

El Grupo Desportivo Comercial i Eurosport Events ja estan treballant per incloure el Ral·li Açores al calendari esportiu del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA al 2021, segons l’acord que assegura la cursa fins al 2022 en aquesta prestigiosa competició internacional.

El Grupo Desportivo Comercial lamenta profundament l’ajornament de la prova, per la decepció dels seus membres i dels aficionats a les curses d’automòbils, en particular, i dels açorians en general, segurs que entendran la decisió presa ara “, relata el comunicat.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share