CLÀSSICS: Suspès el Campionat Europeu de Ral·lis Històrics 2020

Les conseqüències directes de la situació del COVID-19 estan afectant la comunitat de l’històric Racing, ja que les restriccions de viatge cada vegada més àmplies impedeixen als conductors, la majoria dels quals són aficionats, viatjar a l’estranger.

Això ha fet que alguns esdeveniments sigui cada vegada menys rellevant des d’un punt de vista esportiu, mentre que per als organitzadors, les condicions per a establir esdeveniments històrics que reuneixin diferents pilots nacionals i internacionals són cada vegada més complexes.

A més, específicament en el Ral·li, la recent cancel·lació del Rallye International du Valais ha portat el nombre de proves restants (tres) per sota del mínim establert per la FIA per concedir títols.

Els membres de la Comissió Històrica d’Esports (HMSC) i tots els organitzadors associats es centraran en el 2021.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share