WRC: Toyota i Hyundai descarten els test conjunts

Fa dos mesos, el promotor del WRC va presentar una proposta per organitzar tres dies de proves a les antigues especials del Ral·li Acròpolis amb els tres equips del WRC 2020.

Per tal de reduir costos i oferir una promoció addicional als equips quan viatgen, cosa que sempre és “confidencial”, el projecte era atractiu. Richard Millener, director de M-Sport i implicat en el naixement d’aquesta idea, va ser en gran part convençut per aquesta organització.

Tot i això, la idea no va ser validada pels altres equips que van preferir organitzar les seves pròpies sessions de preparació per al Ral·li de Turquia.

Present en vigor aquest cap de setmana a Estònia, l’equip de Toyota ha escollit el nord de Grècia i la regió de Lamia per preparar-se per a la cita turca. Sébastien Ogier i Benjamin Veillas van iniciar aquest dimarts la sessió de proves. Hyundai viatjarà a Grècia després del Ral·li Estònia per diferents carreteres. L’equip coreà tornarà a Loutraki i les carreteres que va utilitzar l’Acròpolis a principis de 2010. M-Sport, mentrestant, s’hauria de preparar per a la cinquena prova del WRC 2020 sense fer el viatge a Grècia.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments