CERA: Al-Attiyah al CERA i al CERT amb un Volkswagen Polo R5

El principal objectiu d’Al-Attiyah és sumar quilòmetres per afrontar el Ral·li d’Andalusia, prova obligatòria per als participants del Ral·li Dakar 2021. Aquesta cita tindrà lloc del 6 al 10 d’octubre, i la idea del triple guanyador del Dakar és quedar-se a Catalunya fins a aquesta data.

Nasser Al-Attiyah ha decidit estar present en les proves del CERA i CERT als comandament d’un Volkswaguen Polo GTI R5 de la preparadora gallec ARV segons afirma el mitjà soymotor. El pilot de qatar a esperat al penúltim dia de termini per inscriure a la prova asturiana que se celebra el 12 de setembre a la capital asturiana. Posteriorment es desplaçarà a terres gallegues per disputar la segona cita del CERT a Arzua.

Tot i estar més centrat en el món dels raids, Al-Attiyah és un veritable amant de el món dels ral·lis. Aquest mateix any, ha vençut el Oman International Ral·li amb un Volkswagen Polo R5. A més, ha estat campió de Producció i del WRC2 en dues ocasions amb un Ford Fiesta RRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments